آخرین محصولات
پاورپوینت تغذیه در آیات و روایات در 44 اسلاید
پاورپوینت تغذیه در آیات و روایات در 44 اسلاید قابل ویرایش .
بخشی از متن فایل پاورپوینت :
- گروه های غذایی
- آب
- لبنیات ← شیر
- شیرینی(قند) ← عسل
- سبزیجات ← سیر، پیاز، کدو
- میوه جات ← خیار، انگور، انار، موز، انجیر، زیتون، خرما، رطب
- حبوبات ← عدس
- غلات ← نان
- گوشت ← ماهی، مرغ، گوشت
- آب
- سوره بقره(22) :و از آسمان آبی فرو فرستاد و به وسیله آن میوه ها را پرورش داد تا روزی شما باشد.
- سوره مرسلات(27):آیا به آبی که می نوشید اندیشیده اید؟ هرگاه بخواهیم این آب گوارا را تلخ و شور قرار می دهیم پس چرا شکر نمی کنید؟
- امام صادق فرمودند: پیامبر اکرم(ص) با چیزهای شیرین افطار می کرد چنانچه موجود نبود با آب ولرم افطار می نمودند و بیان می کردند که همانا این آب ولرم موجب پاکیزگی مجرای گوارشی(کبد و معده) و گوارایی و خوش طبعی بوی بد دهان و فضای دهان می شود و از سویی اسباب تقویت دندان ها و فک می شود و روی تیزی بینایی هم مؤثر است. همچنین استفاده از آب ولرم موجب آرامش و تسکین حالت هیجان عروق(افزایش فشار خون) و غلبه تلخی(صفرا) و موجب از بین رفتن ترشحات بلغمی و موکوسی و اطفای حالت حرارت از معده و یا بهبود حالت اسیدیته معده و رفع سردرد می گردد.
- امام رضا(ع): از خوردن آب های سنگین وزن اجتناب کنید زیرا آنها موجب یبوست مزاج می شود.
- حضرت رسول(ص):شفا طلبیدن از آبهای گرم که در کوه ها می باشد و بوی گوگرد می دهد را نهی نمود و فرمود، گرمی آنها از جهنم است.
- آب 60% کل وزن بدن و 70%توده بدون چربی افراد بالغ را تشکیل میدهد.
- در داخل سلول آب داخل سلولی به عنوان یک سازنده بدن عمل میکند یعنی در سنتز مواد جدید شرکت میکند.
- * آب در تنظیم درجه حرارت بدن نقشی اساسی دارد.
- * فقدان آب به مراتب بیش از نبود غذا کارایی بدن را تحت تاثیر قرار میدهد.
- شیر:
- سوره مومنون(21) :و برای شما در چهارپایان عبرتی است از آنچه در درون آنهاست (ازشیر) شما را سیراب می کنیم و برای شما در آن منافع بسیاری است و از گوشت آنها می خورید.
- سوره نحل (66): از شیر پاک شما را می نوشانیم که در طبع همه نوشندگان گواراست .
- پیامبر اکرم(ص): بر شما باد به مصرف شیر، زیرا حرارت را از دل و اندرون پاک می کند (ناراحتی اعصاب و روان را آرام می کند) همان طور که انگشت عرق پیشانی را پاک می کند و ستون فقرات را محکم می کند و موجب فزونی عقل و خردمندی و پاکی ذهن و فکر و جلا و تقویت قوای بینایی و از
- بین رفتن فراموشی می شود.
- مردی از امام صادق(ع) از ضعف بدن شکایت کرد امام فرمود: بر تو باد به نوشیدن شیر زیرا موجب رویش گوشت و تقویت استخوان های بدن می شود.
- پیامبر اکرم(ص): به زنان باردارتان شیر بنوشانید زیرا عقل و هوش فرزند را می افزاید
- امام علی(ع): شیر دندان ها را محکم و مواد بلغمی را از بدن دفع می کند و بوی بد دهان را از بین می برد.
- از دیدگاه علمی:
- حدود 87-90% از ترکیب شیر را آب تشکیل می دهد.
- مواد پروتئینی شیر عبارت اند از: کازئین، لاکتالبومین و لاکتاگلوبین
- ماده ی قندی شیر لاکتوز است.
- چربی شیر: اسیداولئیک، اسید آراشیدونیک، کلسترول و اسید لینولئیک
- گازهای شیر: اکسیژن ، ازت وCO2
- ویتامینهای شیر شامل: ویتامین A،گروهB، اسید فولیک و ویتامین های K,E,D,C،کولین و اینوزیتول
- شیرادرار آور و ضد سم است. سال ها شیر خام و نجوشیده را برای درمان مسمومیت تجویز می کردند.
- شیر ملین است و در رفع یبوست هم به کار میرود .
- در شیر مقداری اسید نیتریک وجود دارد که اگر ترش شود به اسید لاکتیک واسید کربونیک تبدیل می شود.
- عسل:
- سوره نحل (69):و از درون شکم آنها نوشیدنی با رنگ های مختلف خارج می شود که در آن شفا برای مردم است.
- سوره محمد(15):و نهرهایی از عسل مصفاست.
- امام علی(ع): در عسل موجبات شفا از هر درد و مرضی موجود است و در اثر مصرف آن دردی متوجه فرد نمی شود همچنین عسل مواد و ترشحات بلغمی را دربدن کاهش می دهد و موجب روشنی و جلای دل از حالت غم و افسردگی می شود
- رسول اکرم(ص): مصرف عسل موجب شفاست و برای دفع بادهای مرض زا در بدن و بیماری های تب زا مفید است.
- رسول اکرم(ص): کسی که می خواهد حافظه اش زیاد شود پس باید عسل بخورد.
- امام رضا(ع): خوردن عسل موجبات حکمت را در ذهن و قلب فرد فراهم می آورد.
- عسل:
- عسل مهمترین منبع مواد قندی طبیعی است .
- عسل به لحاظ داشتن برخی انواع از مواد تخمیری شامل: آمیلاز،اینورتاس،کاتالاز، پراکسیداز، لبپاز در تبادلات غذایی و کمک به هضم غذا در میان خوراکی ها بالاترین مرتبه را دارد.
- ویتامین های عسل شامل: گروهB(B5,B2، اسیدنیاسین)، B6، ویتامین A,E,K,C
- عسل دارای انواع پروتئین و اسیدهای آلی مثل اسید فورمیک و اسید آمینه است.
- در عسل هیچ گونه قارچی رشد نمی کند، فاسد نمی گردد و رنگ و بو و طعم آن عوض نمی شود مشروط به اینکه دور از رطوبت نگهداری شود.
- عسل در پیشگیری از پوسیدگی دندان، طب کودکان، پیشگیری از عوارض تابش اشعه و ابتلا به سرطان، درمان بیماری های پوستی به ویژه جوش های چرکی و زخم های کهنه و عفونی، در درمان بیماری های گوارشی، بهبود بیماریهای تنفسی، در درمان بیماری های چشمی( التهاب پلک، التهاب قرنیه، زخم قرنیه، سوزش های چشم) ، درمان بیماری های زنان و زایمان، درمان سرماخوردگی، بیماری های قلبی، بیماری های کلیوی، دستگاه عصبی و درمان بیماری های خونی مفید است.
و....................
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید
تغذیه درآیات و روایات_1634019519_52626_8524_1487.zip2.58 MB |
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد
دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان
پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت